logo_wit

Animatie

Eén van de drie hoofdpijlers binnen de werking van vzw Lammas concentreert zich rond animatie in al haar vormen en kleuren. Alle generaties worden betrokken in ons spel van zeepbellen, steltlopers, gekke kostuums, clowns en andere grondpersonages!
icon_animatie

Lammas ziet het belang in van het jeugdig enthousiasme van onze jongste generaties. Een glimlach, een zeepbel, humor en poëzie. De magie van het moment is onze drijfveer wanneer we kinderen verblijden op de vele evenementen waar we reeds aanwezig waren (Supervlieg, Kinderhoogdagen, Gordel-festival, Dranouter aan Zee, etc.).

We bieden animaties op maat aan steunend op onze voornaamste troeven: zeepbellen, clowns, op stelten of als grondpersonage. Dat wil zeggen dat we ons zeker niet alleen beperken tot de jongsten, maar ook animaties aanbieden voor allerlei andere evenementen. Verschillende persvoorstellingen, openingen van beurzen en markten hebben we al met succes opgeluisterd.

We horen graag jullie dromen en noden voor jullie specifieke evenement. In co-creatie en co-inspiratie kunnen we dan samen op zoek gaan naar het gepaste pakket. Contacteer ons hier!

 

Lammas werkt samen met Dokter Bubbels en de Zeepbellen Compagnie. Samen hebben we jarenlange ervaring met zeepbelanimatie en zijn daarvoor ook een referentie in Vlaanderen (Supervlieg, Kinderhoogdagen, Gordel, Buitenspeeldagen, …)

Wij nemen u mee in de wereld van indrukwekkend mooie zeepbellen. Gegarandeerd succes bij jong en oud!

Zeepbellen-workshop

Tijdens deze workshop leren de kinderen reuzen-zeepbellen maken. Dr. Bubbels leert hen de kneepjes van het vak.

Er kunnen 16 kinderen in één keer aan de slag. Als er veel kinderen zijn dan werken we met een aanschuifsysteem waarbij iedere 7 minuten een nieuwe groep kinderen binnen mag om bellen te maken. 

We werken het liefst buiten op een stenen/geasfalteerde ondergrond. Gras lijdt erg onder de zeep die we gebruiken. 

De oppervlakte die we nodig hebben is ongeveer 10 op 10 meter en wordt best afgezet met nadars of iets dergelijks.

Zeepbellenman op stelten!

Dit steltenpersonage is voor velen geen onbekende meer. Hij heeft al menig straatfeest, braderij en buitenspeeldag in Vlaanderen opgeluisterd.
Deze man steekt met kop en schouders boven iedereen uit en laat prachtige bellen door de lucht zweven. Daarnaast haalt hij ook lieve ondeugendheden uit met het publiek.

De Zeepbellenman kan apart geboekt worden of  samen met een zeepbellen-workshop.

icon_permacultuur
Eetbare tuinen
icon_keuken
In de keuken
icon_klankwerk
Klankwerk
icon_animatie
Animatie