Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/a/0/lammas.be/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/a/0/lammas.be/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 In de keuken - Lammas

logo_wit

In de keuken

Het is volop zomer, de tuin staat in volle bloei en je weet geen blijf meer met de overvloed die de natuur je aanbiedt! Wat moet ik nu met al die courgetten? En die raapstelen, hoe kan ik die eigenlijk klaarmaken? En die warmoes, die geeft zoveel maar ik vind maar geen lekkere manier om hem in de keuken te verwerken! Om nog maar te zwijgen over al dat fruit, m’n kast puilt uit van de pruimenconfituur, zijn er geen andere manieren om deze vruchten in te maken?
Lammas in de keuken

Samen koken, samen eten!

Lammas wil graag een educatief platform vormen waarbij bovenstaande vragen gemakkelijk beantwoord kunnen worden aan ieder die geïnteresseerd is in een ecologisch en zelfvoorzienend leven. Het belang van een gezonde en ecologische voeding staat centraal in onze visie: op die manier zorgen we zowel voor de aarde als voor onszelf!

Wij bieden allerhande (vegetarische) kookworkshops op maat aan, steeds met de volgende pijlers in het achterhoofd: lokaal, seizoensgebonden, natuurlijk en vegetarisch. Ook inmaakworkshops zijn mogelijk waarbij we werken met de oude bewaartechnieken zoals fermenteren, confituur en gelei, siropen, ingemaakte (geweckte) groenten, … Contacteer ons gerust met al jouw wensen en dromen!

 

icon_keuken
Lammas samen actief met vzw Velt

Voedinglesgever en ecokok

Lammas werkt ook samen met vzw Velt (Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren). Als voedinglesgever en ecokok wordt Lammas lokaal ingezet voor een heel aantal voedingsworkshops die Velt over heel Vlaanderen en Nederland aanbiedt. Een greep uit het aanbod: biobabbel met proevertjes, de eco-smos, koken met restjes, lang leve de oogst, improvisatiekoken …

Wil je Lammas graag als begeleider van een van deze workshops, contacteer ons gerust!

icon_permacultuur
Eetbare tuinen
icon_keuken
In de keuken
icon_klankwerk
Klankwerk
icon_animatie
Animatie