Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/a/0/lammas.be/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/a/0/lammas.be/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Klankwerk - Lammas

logo_wit

Klankwerk

Muziek in improvisatie, vrijuit zingen en spelen, klankheling, muziek als een verbinding met ons Innerlijke Zelf, klankcirkels en klankreizen, andere mensen aan het zingen brengen, …

Het muzikale pad van Lammas begon al op jonge leeftijd, geboren in zeer muzikale familie. Een grootvader die muziekleraar was, twee vleugelpiano’s in de woonkamer, violisten en fluitisten en ga zo maar door! Als kleuter naar de muziekschool voor pianolessen en de verplichte lessen notenleer en voor je het weet zitten we ons een aantal jaren later nog steeds te verdiepen in de wondere wereld van de muziek.

De afgelopen jaren nam deze muzikale reis een wel zeer bijzondere afslag toen muziek zich ook met de innerlijke leefwereld begon te verbinden. Muziek en meditatie werden aan elkaar verbonden en er werd ook een sjamanistisch luik aan toegevoegd.

De laatste jaren houdt Lammas zich dus voornamelijk bezig met meditatieve muziek, improvisatie, vrijuit zingen en spelen, klankheling, muziek als een verbinding met ons Innerlijke Zelf, klankcirkels en klankreizen, andere mensen aan het zingen brengen, etc. etc.!

DSCF2193-forest

Tijdens een zangcirkel verbinden we met elkaar door middel van de krachtige klanken van sacrale liederen: van Icaros uit de Amazone tot mantras uit de Himalayas en weer terug! Het is niet nodig om zelf liederen te kennen, de openheid van de cirkel staat toe om liederen aan elkaar aan te leren. Trommels, ratels en gitaren geven extra energie, ritme en melodie aan het groepsgebeuren.

Heb je interesse om een zangcirkel te organiseren op je eigen plek of ben je geïnteresseerd in andere klank-mogelijkheden, contacteer ons gerust!

In verbinding, ontspanning, openheid.

Een klankreis geeft de deelnemers de mogelijkheid zich volledig in hun Zijn en in hun lichaam te ontspannen. De ruimte wordt gevuld met liederen en klanken afkomstig van verschillende instrumenten (trommels, ratels, klankschalen, mondharp, shrutibox, gitaar, zang, fluiten, …). De klanken dienen als ondersteuning maar ook als katalysator om een innerlijke reis mogelijk te maken, op zoek naar verbinding met ons innerlijk kind. De klanken en geuren die gebruikt worden kennen hun oorsprong in oeroude tradities van over de hele wereld die sterk in verbinding staan met een natuurlijk en holistisch leven. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen in de vorm die voor jou het beste aanvoelt: in stilte, al zingend, al spelend, al dansend of simpelweg … door te Zijn.

Er wordt regelmatig een klankreis georganiseerd op verschillende locaties. Bekijk onze kalender voor meer informatie!

Heb je interesse om een klankreis te organiseren op je eigen plek of ben je geïnteresseerd in andere klank-mogelijkheden, contacteer ons gerust!

icon_permacultuur
Eetbare tuinen
icon_keuken
In de keuken
icon_klankwerk
Klankwerk
icon_animatie
Animatie